Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna

Työväentalomuseo on avoinna kesäsunnuntaisin 1.5. - 30.9. klo 12 - 16. Aukioloaikoina museoon on vapaa pääsy. Ryhmille museo on avoinna sopimuksen mukaan.

Lue lisää...

Näyttelyt

Esillä olevan perusnäyttelyn lisäksi museolle kootaan kesäajaksi vaihtuvia näyttelyitä työväenliikkeen historiasta sen toiminnan eri alueilta.

Lue lisää...

Lahjoitukset

Työväentalomuseo ottaa vastaan sen kokoelmiin sopivia työväentalojen ja työväenliikkeen historiaan liittyviä esinelahjoituksia sekä mm. lippuja, kirjoja ja valokuvia.

Lue lisää...

Museovierailu

Sijainti

Valtakunnallinen Työväentalomuseo sijaitsee Riihimäellä, Peltosaaren kaupunginosassa. Matkaa rautatieasemalle ja kaupungin keskustaan on n. 500 m. Keskustasta päin tullessa museo on heti Peltosaaren sillan jälkeen vasemmalla. 

Pysäköinti

Työväentalomuseon pihassa on tilaa muutamalle autolle. Suuremmille ryhmille ja tapahtumien yhteydessä suosittelemme käyttämään viereistä Jäähallin P-aluetta.

Aukioloajat

Museo on perinteisesti avoinna Vapunpäivästä lähtien syyskuun loppuun sunnuntaisin klo 12 - 16.

Lisäksi museo on avoinna Museoiden yönä ja Riihimäki-päivänä. Ryhmille avoinna sopimuksen mukaan.

Museovierailta ei periä pääsymaksua.

Museon kassaan voi halutessaan lahjoittaa vapaaehtoisen avustuksen. Esittelystä ryhmille maksu sopimuksen mukaan. Muulloin kuin varsinaisina aukioloaikoina tapahtuvasta esittelystä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@tyovaentalomuseo.fi.

Museolla voi myös järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia, esim. kokouksia. Tarvittaessa järjestyy myös kahvitus.

Hyvin Pieni Museokauppa

Museolla on myynnissä pieniä muistoesineitä ja pieni vaihteleva valikoima työväenliikkeeseen liittyvää kirjallisuutta ja muuta materiaalia. Puffetista voi hankkia myös virvokkeita nautittavaksi museokäynnin lomassa.

Hyvin Pieni Museokauppa

  

Yhteystiedot

Valtakunnallinen Työväentalomuseo
Hj Elomaankatu
11130 Riihimäki
info@tyovaentalomuseo.fi