Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Museoiden yö 2018 Riihimäellä

Lisätty 14.04.2018

Riihimäen Museoiden yö tulee taas! Nyt jo yhdeksännen kerran! Työväentalomuseolla on tarjolla museon esittelyn lisäksi Wanhanajan lettukestit, jonka tuotto käytetään museorakennuksen kunnostamiseen.

Jokaisessa viidessä Riihimäen museossa on illan aikana ohjelmaa. Ohjelma päivitetään tpahtuman yhteiselle Facebook-sivulle. Kaikissa museoissa on Museoiden yön aikaan myös uusi näyttely esillä ja myynnissä pientä purtavaa.

Tuttuun tapaan käytössä on museopassi, johon voi kerätä leimoja museoista ja kaikki leimat kerättyäsi voit osallistua arvontaan. Pääpalkinto on Museokortti (arvo 68 €)

Kannustamme liikkumaan välimatkat moottorittomasti, esimerkiksi kävellen tai pyörällä. Näin osallistut myös liikunnalliseen lisäarvontaan.

Vapaa pääsy!